Divine park


Ugostiteljski objekat Divine Park je otvoren u septembru 2021.g. Nalazi se na ulazu u Svilajnac iz pravca auto-puta Beograd-Niš, odakle je udaljen 4,5 km.

Divine Park je opremljen modernim i luksuznim enterijerom, inspirisan francuskim hotelima, koji omogućuje gostima svih uzrasta prijatan i nezaboravan odmor.

Raspolaže sa 16 smeštajnih jedinica, od kojih je 10 luksuznih soba sa bračnim ležajem, dve twin sobe i 4 sobe apartmanskog tipa, od kojih dve imaju odvojene spavaće sobe od dnevnog prostora, dok druge dve imaju balkone.

Sve sobe i apartmani sadrže besplatni Wi-Fi, LED televizor, mini bar, sef, telefon, a kupatila su opremljena fenom za kosu, bade-mantilima, peškirima, papučama i kompletnim setom za ličnu higijenu.

Gostima Divine Park omogućeno je besplatno korišćenje parkinga koji se nalazi iza objekta, a ispred objekta se prostire predivno uređen travnjak, ukrašen pažljivo odabranim biljkama u kom se gosti tokom sunčanih dana mogu opustiti i odmoriti na letnjoj terasi, kao i modernim garniturama za sedenje u samom travnjaku i letnjikovcu.

Divine Park sadrži restoran, lobby bar, teretanu, malu zimsku terasu i konferencijsku salu.

Divine park sobe


Restoran


Konferencijska sala


O nama

Restoran
Konferencijske sale
Galerija
Magazin
Kontakt

Lokacija

bool(true)