O nama

O nama


Ugostiteljski objekat Divine Park je otvoren u septembru 2021.g. Nalazi se na ulazu u Svilajnac iz pravca auto-puta Beograd-Niš, odakle je udaljen 4,5 km.

Divine Park je opremljen modernim i luksuznim enterijerom, inspirisan francuskim hotelima, koji omogućuje gostima svih uzrasta prijatan i nezaboravan odmor.

Raspolaže sa 16 smeštajnih jedinica, od kojih je 10 luksuznih soba sa bračnim ležajem, dve twin sobe i 4 sobe apartmanskog tipa, od kojih dve imaju odvojene spavaće sobe od dnevnog prostora, dok druge dve imaju balkone.

Sve sobe i apartmani sadrže besplatni Wi-Fi, LED televizor, mini bar, sef, telefon, a kupatila su opremljena fenom za kosu, bade-mantilima, peškirima, papučama i kompletnim setom za ličnu higijenu.

Gostima Divine Park-a omogućeno je besplatno korišćenje parkinga koji se nalazi iza objekta, a ispred objekta se prostire predivno uređen travnjak, ukrašen pažljivo odabranim biljkama u kom se gosti tokom sunčanih dana mogu opustiti i odmoriti na letnjoj terasi, kao i modernim garniturama za sedenje u samom travnjaku i letnjikovcu.

Divine Park sadrži restoran, lobby bar, teretanu, malu zimsku terasu i konferencijsku salu.

 

 

U restoranu će Vas dočekati ljubazno osoblje sa bogatom ponudom internacionalne kuhinje, koja nudi visokokvalitetna jela i poslastice. U društvu prijatelja, poslovnih saradnika ili drage osobe, možete uživati u otmenom ambijentu restorana uz hladna, topla predjela, specijalitete od mesa, paste, rižota, salate i poslastice.

 

 

Lobby bar je mesto za opuštanje pored kamina, gde gosti mogu uživati uz najlepša vina domaćih i stranih vinarija, veliki izbor koktela i drugih bezalkoholnih i alkoholnih pića.

 

 

Terasa u staklu omogućava očaravajući pogled na vrt koji izaziva divljenje i u letnjem i zimskom periodu.

 

 

 

Konferencijska sala ima 40 mesta i opremljena je najsavremenijom opremom za organizovanje konferencijskih događaja, seminara, prezentacija i poslovnih sastanaka.

Na samo 2 km od Divine Park-a, nalazi se Prirodnjački centar u Svilajncu, a Divine Park se nalazi pored regionalnog puta koji vodi ka Manastiru Manasija (udaljenost 32 km), Resavskoj pećini (udaljenost 45 km), Krupajskom vrelu (udaljenost 50 km).

Udaljenost od Beograda je 105 km, od Kragujevca 40 km, od Niša 130 km, od Jagodine 38 km.

 

 

 

 

‘’PUTOVANJE I PROMENA MESTA DAJU UMU NOVU SNAGU’’

(Seneka)

 

Dobrodošli u Divine Park Svilajnac, ul. Kneza Miloša br. 81,

Telefoni:

Recepcija: +381358151035

Restoran:  +381358151040

 

 

O nama

Restoran
Konferencijske sale
Galerija
Magazin
Kontakt
bool(true)